"Konuşmaya utanırım"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Porto maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Felipe Melo ve Sneijder için "Çağırsak gelirler" sözlerine spor yazarı Cem Dizdar'dan tepki geldi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bir dönem Galatasaray forması giyen Felipe Melo ve Sneijder hakkında 'Temasımız olmadı, olmasına da gerek yok. Çağırırsak gelirler. Onların ismini söyleyince bile yüzüm gülüyor." demişti.

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında gündemi değerlendiren spor yazarı Cem Dizdar, Fatih Terim'in Porto maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Melo ve Sneijder ile ilgili yaptığı açıklamaları yorumladı.

Melo ve Sneijder'in 35-36 yaşında olduğunu vurgulayan Cem Dizdar, "Ben bu yaştaki oyuncuların Galatasaray'a transfer olabileceğini konuşmaya utanırım. Hem Ozan diyeceğim, hem Melo diyeceğim. Hep eskiye dönüyoruz. Yeni bir şeyler inşa etmeye çalışmıyoruz." dedi.

"Konuşmaya utanırım" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim melo Sneijder
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.