Konuşanlar 2. bölüm izle

Konuşanlar 2. bölüm full izlenmek için yayında. 6 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar 2. bölüm tek parça halinde Exxen’de. Peki, Konuşanlar nereden izlenir?

Konuşanlar 2. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 6 Ocak gününde Exxen platformunda yayınlanan Hasan Can Kaya Konuşanlar 2. son bölümü tek parça yine Exxen platformu üzerinden izlenebilecek.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR 2. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Acun Ilıcalı tarafından daha önceden açıklanan ve Hasan Can Kaya’nın yer aldığı Konuşanlar 2. bölüm ile Exxen platformunda izleyenleri ile buluştu.

Konuşanlar 2. bölüm izle

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989 tarihinde Güngören’de dünyaya gelen Hasan Can Kaya, 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya başladı. Beşiktaş'ta düzenli olarak Stand-up komedi ile ilk atılımını gerçekleştiren Hasan Can Kaya, Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı.

Konuşanlar 2. bölüm izle ile ilgili etiketler Konuşanlar Konuşanlar 2. bölüm Konuşanlar son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.