Zeynep Yılmaz Haberleri

ZEYNEP YILMAZ KİMDİR?

Zeynep Yılmaz, 1976 yılında dünyaya geldi. 17 yaşındayken Acun Ilıcalı ile tanıştı, 10 yıllık beraberliğin ardından 2003’te nikah masasına oturdu. Bu esnada 1999 – 2000 yıllarında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. İlk olarak Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalıştı. Daha sonra ‘çocukluk hayalim’ dediği mimarlık mesleğini yapmaya başladı ve kendi mimarlık şirketini kurdu. Bu süreçte Acun Ilıcalı'dan iki kızı olan Zeynep Yılmaz, çocuklarına Leyla ve Yasemin ismini verdi. Leyla Ilıcalı 2004, Yasemin Ilıcalı ise 2007 yılında dünyaya geldi. 2016 yılında Acun Ilıcalı ile anlaşmalı bir şekilde ayrıldı. Zeynep Yılmaz, verdiği bir röportajda 'Kendinizden ve eğitim geçmişinizden kısaca bahseder misiniz?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

Çocukluğumdan beri mimarlık okumak istedim. Rahmetli dedem ve babam avukattı, ama aklım hep mimarlıktaydı. Sabahlara kadar dayımın çizdiği projeleri ve maketleri seyrederdim. Rahmetli babamın vasiyeti, “Ne olursan ol önce anne ol” idi. Sanırım en büyük meslek anneliği yerine getirdim. Şimdi ise hayallerimdeki işi yapıyorum. 8 sene Fransız okullarında okuduktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdim.

ACUN ILICALI VE ZEYNEP YILMAZ NEDEN BOŞANDILAR?

Acun Ilıcalı ile 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı boşandı. Çift, önceki gün Şile Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

Çiftin avukatlarıyla birlikte katıldığı duruşma, yaklaşık 10 dakika sürdü. Hâkimin, “Boşanmakta kararlı mısınız” sorusuna Acun ve Zeynep Ilıcalı anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyledi. Hürriyet’in haberine göre; bunun üzerine hâkim, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.