Sevgili Geçmiş Haberleri

Sevgili Geçmiş Dizisi Yönetmenliğini Aydın Bulut’un, senaristliğini Funda Alp’in yaptığı Süre Film Yapımı dizinin oyuncu kadrosunda; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk yer alıyor. Sevgili Geçmiş yaknda Star ekranlarında başlıyor. Dizinin konusu üç kız kardeşin sakladıkları büyük sır üzerine kurulu. Üç kız kardeş birbirinden habersiz üç kadının gerçekleri keşfederken karşılaştıkları zorlukları anlatıyor. Sevgili kardeş süreç film’in iddialı dizilierinden.

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİNİN KONUSU

Üç kız kardeş birbirinden habersiz büyümüşlerdi. Kız kardeşlerden biri doktor, diğeri müzisyen bir diğeri de çok büyük bir alanda buluna üzüm bağlarının sahibidir. Bir gün kimden olduğu belli olmayan bir mektup alırlar. Mektup sonucunda içlerinden birinin düğününde buluşurlar. Düğünde kendilerini hiç beklemedikleri bir sürpriz bekliyordur. Ege’de bir kasabada olan Güneşli Bahçe’ye mahsur kalmışlardır ve bir arada yaşamaya mecbur kalacaklardır. Oluşan kaos ortamı yerini daha sonra bir kardeşlik, arkadaşlık ve dayanışmaya bırakacaktır.

OYUNCULAR

Emre Kınay (Cemal Karalar): Çilem, İpek ve Deren’in amcası olan Cemal, sistemli ve kuralcı bir bireydir. Kunaz yapısıyla tüm isteklerinin yapılması için uğraşır. Cahide’yi elde etmek isteyen Cemal, eninde sonunda hayalini gerçekleştirerek aradığı mutluluğu bulur.

Ece Uslu (Cahide Esen Karalar): Cahide kocasının ani ölümüyle hüsrana uğrar.Cinayet, Cahide’nin üstüne kalır ve Cahide tutuklanır. 24 yıl ceza alan Cahide’nin biri 3, diğeri 2 ve sonuncusu 6 aylık olan üç kızı vardır. Çocukların bakacak kimsesi olmadığından üç çocuk da geriye kalan hayatını yetimhanede geçirmek zorundadır.

Sevda Erginci (İpek Gencer): Üç kız kardeşin ortancası olan İpek- Güneşli Bahçe’ye evlatlık olarak gider. Bir gün aldığı gizemli mektupla her şeyi öğrenen İpek, üniversiteyi bitirince Tekin Malik’in yanında çalışmaya başlar ve kısa sürede sevgili olurlar.

Seçkin Özdemir (Sinan Malik): Açık sözlü bir birey olan Sinan, paradan nefret eder. Çevresine ve diğer insanlara karşı çok duyarlıdır. Zarar gören insanları kurtarmak için elinden gelen yapan Sinan, diğer yandan insanlara bağlanmayı hiç sevmez. Yalnızlığından vazgeçmeyen Sinan’ın en büyük tutkusu denizdir.

Melis Sezen (Deren Kutlu): Çok akıllı ve disiplinli olan Deren, zengin bir ailede üst sınıf alışkanlıklarıyla büyüdüğü için moden, kültürlü ve nazik bir kızdır. Çok başarılı bir tıp mezunu olan Deren- bakımında geri kalmasa da kendini göstermeyi pek bilmez. İlk aşkı Kenan olacaktır. İlk karşılaştıkları andan itibar birbirlerinden etkilenirler.