Konu 'Ölümlü Dünya' olunca hemfikir oldular!

Yıllardır yıldızları bir türlü barışmayan komedyenler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, 'Ölümlü Dünya' filminde hem fikir oldular.

26 Ocak'ta vizyona giren Ölümlü Dünya adlı sinema filmi birçok ünlü gibi Cem Yılmaz ve Şahan Gökbahar'ı da etkisi altına aldı. Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar, yıllardır ilk kez konu 'Ölümlü Dünya' filmi olunca olunca hemfikir oldular.

TAKİPÇİLERİNİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Vizyonda olan Arif v 216 ile yüksek bir gişe yakalayan Cem Yılmaz'ın ardından 9 Şubat'ta Kayhan adlı yeni filmiyle beyazperdede olacak Şahan Gökbakar'ın da Ölümlü Dünya filmini övmesi dikkatleri çekti. İki ismin ilk kez aynı konuda hemfikir olması ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Yönetmenliğini Ali Atay'ın üstlendiği, sıradan bir ailenin komedi ve aksiyon dolu sıra dışı hikayesini konu alan Ölümlü Dünya'da Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür gibi isimler rol alıyor.

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından Ölümlü Dünya için şunları söyledi:

"Sevgili Ali Atay kardeşimin yönettiği güzel kadrosuyla neşeli bir film Ölümlü Dünya tavsiye ederim."

f722660e-b939-4747-8d6b-ee7739e2bce8

Şahan Gökbakar ise sosyal medya hesabından Ölümlü Dünya filmi için şunları söyledi:

"Güzel bir filme benziyor..Tahminen kara komedi hafiften, Wes Anderson tarzı komedilerden gibi, fragman bu hisleri uyandırdı... Seveni çok sever bu tur isleri ki, ben de sevenlerindenim. Gidilesi bir film. Hadi salonlara..Gişesi bol olsun..."

9731dc3b-6de3-47d1-85fc-c016deb2c469

Konu 'Ölümlü Dünya' olunca hemfikir oldular! ile ilgili etiketler Ali Atay Cem Yılmaz Şahan Gökbakar ölümlü dünya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.