Kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak duvara çarptı: 3 yaralı

Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıktı. Önce refüje çıkan araç daha sonra taklalar atarak karşı istikametteki kaldırıma savruldu. Kazada 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un ilçesi Bakırköy'de Florya mevkii Eski Havalimanı Yolu Caddesi'nde, Burak Aşçı yönetimindeki 34 BPT 586 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Önce yol üzerindeki refüje çıktı ardından taklalar atarak karşı istikametteki kaldırıma savruldu.

Kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak duvara çarptı: 3 yaralı

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve 2 yolcu olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı.

Aracın yakıt deposundan sızan benzin nedeniyle kayganlaşan yol, belediye ekipleri tarafından temizlenerek kumlama işlemi yapıldı.

İHA

Kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak duvara çarptı: 3 yaralı ile ilgili etiketler Bakırköy kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.