Kontrolden çıkan at ve sahibi ölümden döndü! / VİDEO

Mobese kameraları her gün ülke genelinde onlarca kazaya tanıklık ediyor... Onlardan biri Hatay'da kaydedildi... Sahibinin hakimiyetinden çıkan at kavşakta otomobille çarpıştı. At, sürücü ve yanındaki yolcunun yere kapaklandığı kazada neyse ki can kaybı yaşanmadı... İşte mobeselere yansıyan kaza görüntüleri...

Türkiye genelinde 24 saat boyunca kayıt altında olan mobese kameraları, ilginç trafik kazalarına tanıklık ediyor.

Hatay'da at arabası ile ilerleyen kişi, atı zapt edemeyince kavşağa giren aracın üzerine çıktı At ile sahibi hızla yere düşerken, çarptıkları araçta da maddi hasar oluştu..

Denizli’de bisikletle yaya yolundan karşıya geçen kişi, ters yönden gelen otomobilin çarpmasıyla havaya fırladı. Bisikleti bir yana, kendisi bir yana giden şahıs, başını ise sert bir şekilde yere çarptı.

Son görüntü ise dikkatsiz bir sürücü ile ilgili. Karşıdan karşıya geçmek isteyen otomobil sürücüsü soldan gelen aracı farketmeyince kaza kaçınılmaz hale gelmiş...

Kontrolden çıkan at ve sahibi ölümden döndü! / VİDEO ile ilgili etiketler MOBESE trafik kazaları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.