Kontrolden çıkan araç 2 genç kızı ezdi

Beylikdüzü'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın çarptığı 2 genç kız hayatını kaybetti.

A.I'nın (21) kullandığı 41 ACL 336 plakalı pikup, Gürpınar Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi sahil istikametinde,kontrolden çıkarak park halindeki bir midibüse ve ardından bir otomobile vurduktan sonra bu sırada yoldan geçen Büşra Nur Ülüslar (17) ve Sedef Yılmaz'a (18) çarptı.

Kontrolden çıkan araç 2 genç kızı ezdi

Kazada Ülüslar olay yerinde hayatını kaybederken, Yılmaz ise ağır yaralandı. Sürücü A.I. ve beraberindeki B.S. (21) de hafif yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından bir özel hastaneye kaldırılan Sedef Yılmaz da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kontrolden çıkan araç 2 genç kızı ezdi - Resim : 2

Bu arada, olay yerinde toplanan mahalle sakinleri ise söz konusu caddede sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkililerden yola hız önleyici bariyerler yapmalarını istedi.

Kontrolden çıkan araç 2 genç kızı ezdi ile ilgili etiketler Beylikdüzü kaza Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.