Konsolosluk aracında dehşet anlar: Kadınlar gözyaşlarına boğuldu!

 İstanbul Beyoğlu'nda 2 kadının içinde olduğu Fransız Konsolosluğu'na ait aracın önünü kesen saldırgan camı kırıp ön koltuktaki çantayı alarak kaçtı. Dehşeti yaşayan kadın sürücü olayı gözyaşları içinde anlattı. Polis saldırganı yakalamak için çalışmalar başlattı.

İstanbul Beyoğlu'ndaki Kurtuluş Deresi Caddesi’nden konsolosluk aracı ile saat 09.30 sıralarında Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’na giden ve içinde iki kadının bulunduğu cipin önünü kesen bir kişi sürücü kadından para istedi. Bu sırada cipin ön sağ camını yumruk atarak kıran saldırgan ön koltuktaki çantayı alıp kaçtı.

Dehşeti yaşayan sürücü kadın gözyaşlarına boğulurken arka koltukta bulunan kadın da büyük panik yaşadı. Olayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kısa sürede gelen sivil polis ekibi yol ortasında kalan aracı biraz ileriye çekti.

"PARA İSTEDİ, SONRA ELİYLE CAMI KIRDI"

Olay sırasında arka koltukta bulunan kadın taksi ile Fransız Sarayı’na gitti. Araç sürücüsü kadın da polis aracına alınarak polis merkezine götürüldü.

Kadın “Para istedi, hırsız olduğu belliydi zaten. Sonra eliyle camı kırdı. Eliyle para işareti yaptı, çantamı aldı, kaçtı” diye konuştu. Olay sonrası soruşturma başlatan polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

(DHA)

Konsolosluk aracında dehşet anlar: Kadınlar gözyaşlarına boğuldu! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.