Konserinde gözyaşlarına hakim olamadı!

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda birlikte sahne alan Deniz Seki ile Rafet El Roman sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Seki, sağlık sorunları yaşayan annesinin kendisini dinlemeye geldiğini görünce sahnede gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Rafet El Roman ile birlikte sevenleriyle buluştu. Seki, sağlık sorunları yaşayan annesinin kendisini izlemeye geldiğini belirterek sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Annesinin sağlık sorunları olduğunu aktaran Seki, "Rahatsızlığına rağmen bu gece buraya bizi izlemeye geldi. O da bana ayrı bir heyecan katıyor. Bacaklarım titriyor. Rafet ile aynı sahnede olmak bu güzel gecede, Harbiye Açıkhava Tiyatrosunu böylesine güzel seyircilerle doldurmak çok güzel bir duygu. 25 yıllık emeğime değmiş." dedi. Annesine el sallayan Seki, gözyaşlarına hakim olamadı.

Konserinde gözyaşlarına hakim olamadı!

Konserinde gözyaşlarına hakim olamadı! ile ilgili etiketler Deniz Seki Rafet El Roman Harbiye Açıkhava Tiyatrosu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.