Konsere çıkmadığı için Sivaslı hayranlarının tepki gösterdiği Manuş Baba'dan ilk açıklama

Sivaslı hayranları saatler öncesinde Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne gelerek Manuş Baba'yı beklemeye başladı ancak konser saati gelince ünlü şarkıcı sahneye çıkmadı. Gerçek adı Mustafa Özkan olan, sahne adı Manuş Baba ile tanınan şarkıcı havanın aşırı soğuk olmasıyla son dakika konserini iptal etme kararı aldı. 35 yaşındaki şarkıcıya hayranlarının tepkisi sürerken merakla beklenen ilk açıklama geldi.

Sivas'ta konser verecek olan ve duyurusu günler öncesinde yapılan Manuş Baba'nın hayranları konser alanınca geldiklerinde büyük bir şok yaşadılar. Konser için saatler öncesinde konser alanında toplanan binlerce kişi yağan karın altında Manuş Baba'nın sahneye çıkmasını bekledi. Ancak Manuş Baba hayranlarının karşısına çıkmaktan vazgeçince izleyiciler evlerine dönmek zorunda kaldı.

Son anda soğuğu bahane edip sahneye çıkmayan Manuş Baba'ya binlerce hayranı tepki gösterdi. Dondurucu soğukta saatlerce kendisini bekleyen hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı. Duruma tepki gösteren hayranları, “Biz onun için gelmiştik. Bu soğukta saatlerce onu bekledik. Sahneye çıkmaması bizleri çok üzdü. Bu yaptığını kendisine yakıştıramadık” dediler.

Konsere çıkmadığı için Sivaslı hayranlarının tepki gösterdiği Manuş Baba'dan ilk açıklama

Konu ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Manuş Baba, suçu teknik ekibe attı. Oluşabilecek hayati riskleri göz önünde bulundurarak sahne almadığını açıklayan şarkıcı Instagram hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


''BİLGİLENDİRME

Sizlerle kavuşmayı heyecan ve özlem ile beklediğimiz bugünkü Sivas Yıldız Dağı konserimizi, teknik sözleşmememizin uygulanmaması ve bütün ısrarlarıma rağmen sahnenin kar ve tipiye uygun kurulmamasından dolayı, sahneyi kuran teknik ekibin, siz dinleyicilerimizin, bizim ve görevli ekiplerin hayatı riske etmemek (yüksek voltaj, elektrik çarpması, yangın, sahne iskeletinin devrilme riski gibi..) adına ne yazık ki iptal etmek zorunda kaldık.

Buraya kadar gelip kavuşmamız adına aynı heyecanı sizlerle taşıyıp konserimizi gerçekleştirebilmek için bütün şartları zorlayıp elimizden geleni bütün ekip arkadaşlarımızla yapmamıza rağmen konseri gerçekleştirebilmemiz mümkün olmamıştır.

Sahneye çıkmak istemediğimize dair anons hiçbir gerçeği yansıtmadığı gibi hitap tarzı beni ve ekip arkadaşlarımı derinden üzmüştür.

Kıymet verip konser alanına gelen değerli Sivas dinleyicilerimizden yaşanılan mağduriyet adına özür dileriz. En yakın zamanda tekrar buluşabilmek, kavuşabilmek dileklerimde. Hasretle selam ederim.''

Konsere çıkmadığı için Sivaslı hayranlarının tepki gösterdiği Manuş Baba'dan ilk açıklama - Resim : 2

Konsere çıkmadığı için Sivaslı hayranlarının tepki gösterdiği Manuş Baba'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Sivas Manuş Baba Konser Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.