Konsere bu kez de üstsüz çıktı! Gülşen'in sahne kıyafeti tepki çekti

İddialı, cesur sahne kostümleri ve ilginç danslarıyla magazin gündeminden düşmeyen popçu Gülşen, çok konuşulan sahne kıyafetlerine bir yenisini daha ekledi. Son konserinde sahneye üstsüz çıkan ve sadece göğüs uçlarını tülle yapılmış çiçekle kapatan Gülşen'e sosyal medyadan tepki yağdı. Gülşen son kıyafet tercihiyle 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Pandemi sonrası hemen hemen her verdiği konserinde giydiği kıyafetleriyle adından söz ettirmeyi başaran Gülşen yine kural bozmadı. Sahne kıyafetleri nedeniyle aranjör eşi Ozan Çolakoğlu ile zaman zaman evliliklerinde krizler çıktığı bile konuşulan bir çocuk annesi Gülşen dün akşam Cahide Palazzo'da sahne aldı. Genellikle iç çamaşırı giyerek konser vermeyi tercih eden Gülşen'in son kıyafeti yine sesini ve sahne performansını gölgede bıraktı. Gece konuşulan Gülşen'in şarkıları değil kıyafeti oldu.

Şarkılarından çok sahne kıyafetleriyle gündem olan Gülşen konserinde 2 farklı kıyafetle boy gösterdi. Ünlü popçunun siyah renkteki pantolon ve büstiyerden oluşan ilk kostümü tepki çekti. Üstsüz konser veren ünlü şarkıcının sahne tarzı, kısa süre içinde sosyal medyaya damga vurdu.

Konsere bu kez de üstsüz çıktı! Gülşen'in sahne kıyafeti tepki çekti

''BİR SONRAKİ KONSERİNDE NE GİYECEKSİN GÜLŞEN?''

Gülşen son konseri için yine iddialı bir kıyafet seçimi yaptı. Siyah pantolonun üstüne sadece göğüs ucunu kapatan bir büstiyer giyen Gülşen sosyal medyadanın diline düştü. Konserden kareleri sosyal medyada paylaşılan Gülşen yorum ve eleştiri yağmuruna tutuldu.

Konsere bu kez de üstsüz çıktı! Gülşen'in sahne kıyafeti tepki çekti - Resim : 2

Gülşen'in sınırları zorlayan kostüm tercihi tepki gördü. Sosyal medya kullanıcıları Gülşen için 'Sahneye çıplak çıksaydı bari' yorumunda bulundu. Gülşen'e 'Bir sonraki konserinde ne giyeceksin?' sorusu yöneltildi.

Gülşen daha önce sahne kıyafetlerinin eleştirilmesiyle ilgili "Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve varolmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi." açıklamasını yapmıştı.

 Konsere bu kez de üstsüz çıktı! Gülşen'in sahne kıyafeti tepki çekti - Resim : 3

Konsere bu kez de üstsüz çıktı! Gülşen'in sahne kıyafeti tepki çekti ile ilgili etiketler Gülşen Konser Cahide Palazzo sahne kostümü kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.