Konserde ilginç anlar... Murat Kekilli sahneye motosikletle geldi

Bu Akşam Ölürüm, Unutmak O Kadar Kolay Mı Sandın, Salını Salını, Çılgın, Karagözlüm gibi şarkıları dillere dolanan şarkıcı Murat Kekilli, Kuruçeşme Açıkhava'da konser verdi. Kekilli, sahneye motosikletle girdi.

90’lı yıllardan bu yana güçlü sesi, farklı yorumu, dillerden düşmeyen şarkılarıyla gönüllere taht kuran Anadolu rock müziğinin başarılı ismi Murat Kekilli, birbirinden güzel parçalarını Kuruçeşme Açıkhava'da dinleyicisi için söyledi.

Konserde ilginç anlar... Murat Kekilli sahneye motosikletle geldi


İstanbul Boğazı’nın ışıltılı manzarasında müzikseverlerle bir araya gelen Kekilli, “Unutamam” şarkısıyla hayranlarını selamladı. Sahneye motosikletle giriş yapan ünlü sanatçı, yukarıdan indirilen gitarıyla konsere başladı. Sahne şovuyla göz dolduran Murat Kekilli, farklı bir görsel şölene imza attı.

Konserde ilginç anlar... Murat Kekilli sahneye motosikletle geldi

YENİ ŞARKISINI İLK KEZ SÖYLEDİ

Anadolu rock müziğinde ayrı bir yere sahip olan Murat Kekilli, “Bu Akşam Ölürüm”den “Unutmak O Kadar Kolay Mı Sandın”a, “Salını Salını”dan “Karagözlüm”e uzanan birçok şarkısıyla duygulara tercüman oldu. Müzikseverlere bir de sürpriz yapan Murat Kekilli, yeni şarkısını ilk kez açık hava konserinde söyledi. Hep bir ağızdan parçalara eşlik eden müzikseverler ara ara telefon ışıklarını yakarak unutulamayacak bir atmosfer oluşturdu. Ünlü sanatçı, hüzün ve aşk dolu şarkılarının dışında seslendirdiği hareketleri parçalarıyla da coşkuyu ikiye katladı. Şarkıların ritmine kendini kaptıran müzikseverler doyasıya eğlendi. Performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Murat Kekilli, sahnede 2 saat kalarak muhteşem bir konsere imza attı.

Konserde ilginç anlar... Murat Kekilli sahneye motosikletle geldi

 

Konserde ilginç anlar... Murat Kekilli sahneye motosikletle geldi ile ilgili etiketler Murat Kekilli Konser Motosiklet Kuruçeşme Açıkhava
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.