Konser veren Defne Samyeli, "Ayağıma dolanıyor" diyerek altındaki eteği çıkarıp seyirciye fırlattı!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli, şimdi de verdiği konser sırasında yaptığı hareketle kendisini dinlemeye gelenleri şaşkına uğrattı. Uzun yırtmaçlı etekle sahneye çıkan Samyeli, "Ayağıma dolanıyor, hafifletmem lazım" diyerek eteğini çıkardı ve seyirciye doğru fırlattı. Samyeli'nin bu hareketinin ardın izleyiciler şaşkınlığını çığlık atarak gösterdi...

Defne Samyeli, spikerlik kariyerine oyunculuğu ve şarkıcılığı da ekleyerek bu alanlardaki yeteneklerini de gözler önüne serdi.

Son dönemlerde şarkıcılık yönünü ön plana çıkaran Samyeli, bir mekanda sahne aldı. Derin göğüs dekolteli transparan kıyafetiyle dinleyicilerinin karşısına çıkan Samyeli'nin konserden görüntüleri sosyal medyaya düştü.

Konserin bir kısmında eteğini çıkaran ünlü şarkıcıyı izlemeye gelenler şaşkına döndü.

"BU ETEK AYAĞIMA DOLANIYOR... HAFİFLETMEM LAZIM"

Uzun yırtmaçlı etekle sahneye çıkan Samyeli daha sonra "Bu etek ayağıma dolanıyor. Hafiflemem lazım" diyerek eteğini çıkarıp attı. Hayranları Samyeli'nin bu sürprizi sonrası şaşkınlıklarını çığlık atarak ifade etti.

 

 

Konser veren Defne Samyeli, "Ayağıma dolanıyor" diyerek altındaki eteği çıkarıp seyirciye fırlattı! ile ilgili etiketler Defne Samyeli Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.