Konser Sırasında Yere Yığıldı! Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti

Ünlü Rock'çı Bin Valenci hayatını kaybetti. Kurduğu Sirio Grubuyla verdiği konser sırasında yere yığıldı. Ölüm nedeni otopsi sonrası netleşecek

Arjantinli Rock'çı Bin Valenca, kurduğu Sirio gurubuyla verdiği konser sırasında hayatını kaybetti. Ölüm nedeni açıklanmayan sanatçının ölüm nedeni otopsi sonrası netleşecek.

Bin Valencia, yeni grubu Sirio ile La Quadra Rock Club'da verdiği konser verdiği sırada hayatını kaybetti. Valencia'nın sahnede ölüm nedeni açıklanmadı. Ancak meslektaşları, kalp krizi geçirdiği yorumunda bulundu. Ölüm nedeni otopsisinin ardından netleşecek.

SİRİO GRUBUNU KURDU

2011'de kurulan ve 2016'da dağılan Almafuerte grubunun davulcusu olarak tanınan Bin Valencia, daha sonra eşi ve iki çocuğuyla birlikte Sirio grubunu kurmuştu.

Konser Sırasında Yere Yığıldı! Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti ile ilgili etiketler bin valencio
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.