Konser kıyafetiyle sokağa çıktı... Demet Akalın'ın şıklığının bedeli dudak uçuklattı

Ünlü popçu Demet Akalın daha önce bir konserinde giydiği kıyafetini sokağa çıkarken de giydi. Bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan Akalın'ın ayakkabı, çanta ve kıyafet kombinin fiyatı dudak uçuklattı.

Demet Akalın daha önce konserinde giyiği kıyafetini şimdi de sokağa çıkarken giydi. Bir AVM'de görüntülen Demet Akalın'ın üzerindeki kıyafetler dikkat çekti. Ünlü popçunun kombininin bedeli ise dudak uçuklattı.

 Konser kıyafetiyle sokağa çıktı... Demet Akalın'ın şıklığının bedeli dudak uçuklattı

Akalın'ın sadece ayakkabılarının fiyatı bile servet değerindeydi. Daha önce de bir konserinde giydiği şık kombiniyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Demet Akalın önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Uzun süren bir alışveriş turunun ardından yemek yedi. Yemek yedikten sonra AVM’den ayrıldı.

KIYAFETİ 45, AYAKKABILARI 15, ÇANTASI 37 BİN TL

Posta'nın haberine göre; Üzerindeki iki parçalı Balmain kıyafetin fiyatı 45 bin TL’ydi. Givenchy ayakkabıları 15 bin, Valentino çantası ise 27 bin TL değerindeydi. Bu şıklığın toplam maliyeti 87 bin lirayı bulmuştu. Demet Akalan daha önce üzerindeki bu kıyafetleri bir konserinde de giymişti.

Konser kıyafetiyle sokağa çıktı... Demet Akalın'ın şıklığının bedeli dudak uçuklattı - Resim : 2


Konser kıyafetiyle sokağa çıktı... Demet Akalın'ın şıklığının bedeli dudak uçuklattı - Resim : 3

 

 

Konser kıyafetiyle sokağa çıktı... Demet Akalın'ın şıklığının bedeli dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Demet Akalın kombin
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.