Murat Sarı, 12 kez aynı cümleyi kurup yayını terk etti

TV 100'de yayınlanan Şimdi Konuşalım isimli programda Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı ile İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci arasında gerilim yaşandı. Sarı, tam 12 kez "Haddinizi bileceksiniz" dedikten sonra canlı yayını terk etti.

TV 100'de Çağla Atlı'nın sunduğu Şimdi Konuşalım programında Konsensus Araştırma Başkanı Murat Sarı ile AK Parti'li İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci arasında yaşanan sert tartışma sonrası programa reklam arası verilmek zorunda kaldı.

Reklam arasında Murat Sarı ve CHP'li Kadir Gökmen Öğüt canlı yayını terk etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Telefonum dinleniyor" açıklamasının yorumlandığı programda, Çağla Atlı'nın "Kılıçdaroğlu dinleniyor mu? Ne diyorsunuz?" sorusuna Murat Sarı, "Ben niyet okumam, ne olduğunu bilmiyorum. Yalnız şöyle bir durum var; 11 milyon 9 bin 823 yurtiçi oy, yurtdışı 221 bin 797 oy. Toplam 11 milyon 231 bin 620 oy. 2018 seçimlerinde CHP'nin aldığı oy. Ve oy pusulasında CHP, altında da Kemal Kılıçdaroğlu yazıyor. Yani bu kişi 11 milyon 231 bin 620 kişiyi temsil ediyor. Her şeyi bir kenara bırakın. Ve çıkıyor diyor ki, "Benim böyle bir sorum var". Hukuki olarak bugün söyledi. Herhalde başvuracaklardır da. Bu konu ile ilgili benim yorumum bu" dedi.

Murat Sarı'nın "Gündem çarpıtmaymış değilmiş falan bilmiyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulanacaklar. Ne sonuç alırlar ne sonuç almazlar bilmiyorum" sözlerine Birinci'nin yaptığı "Başvuracaklarını biliyor musunuz?" sözleri sonrası programında tansiyon yükseldi.

"HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ"

Sarı, yaşanan tartışma sırasında Birinci'ye sesini yükselterek defalarca "Haddinizi bileceksiniz" dedikten sonra, "Kimsiniz siz? Sen siyasetçi misin, avukat mısınız?" dedi.Programın sunucusu Çağla Atlı da tansiyonun yükselmesinin ardından programa reklam arası verdi.

"KARARINIZA SAYGIMIZ SONSUZ"

Çağla Atlı, Murat Sarı'nın canlı yayını terk etmesinin ardından yaptığı açıklamada "Programımızın başında olan bir konuğumuz daha vardı. Konsensus Araştırma Başkanı Murat Sarı. Kendisi biraz evvel kendi isteği ile programdan ayrılmak istediğini söyledi. Kararınıza saygımız sonsuz" dedi.

Murat Sarı, 12 kez aynı cümleyi kurup yayını terk etti - Resim : 2

Murat Sarı, 12 kez aynı cümleyi kurup yayını terk etti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP TV100 Mücahit Birinci Murat Sarı Çağla Atlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.