Kong: Kafatası Adası filminin konusu nedir? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimlerdir?

13 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Kong: Kafatası Adası filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Kong: Kafatası Adası hangi kanalda, Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

13 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Kong: Kafatası Adası adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Kong: Kafatası Adası 2017 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Kong: Kafatası Adası adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Kong: Kafatası Adası filminin konusu nedir, Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Kong: Kafatası Adası filminin konusu ne?

King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island adlı aksiyon filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlayacak.

Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip ile Pasifik'te keşfedilmemiş bir adaya gitmiştir. Fakat efsanevi Kong da dahil olmak üzere canavarların alanına girdiklerinden haberleri henüz yok.

Kong: Kafatası Adası filminin konusu nedir? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimlerdir?

Başrollerini Oscar ödüllü Brie Larson, Tom Hiddleston ve Toby Kebbell üstlenmektedir. Filmin yönetmen koltuğunda Jordan Vogt-Roberts oturmaktadır, filmin senaryosunda ise Max Borenstein, Derek Connolly,Corey Hawkins ve John Gatins yer almaktadır. Filmin kadrosunda ayrıca Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly ve Corey Hawkins gibi ünlü isimler yer almaktadır.

Kong: Kafatası Adası filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Jordan Vogt-Roberts

Oyuncular: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson

Tür: Macera, Fantastik, Aksiyon

Yapım Yılı: 10 Mart 2017 / 1s 59dk

Kong: Kafatası Adası filminin konusu nedir? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kong Kafatası Adası filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.