Konak ve Buca'da 2 kadın cinayeti

İzmir’in Buca ilçesinde, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu ağır yaralanan Hatice Sevinç (74) kaldırıldığı hastanede yaşamanı yitirdi. Konak'ta ise apartmanın merdivenlerinde bıçakla yaralanmış halde bulunan Dilek Yüksel (43) de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İzmir'da yaşanan kadın cinayetlerinden ilki, gece saatlerinde İzmir’in Buca ilçesindeki Mustafa Kemal Mahallesi 696/5 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, oğlu ile birlikte evinde bulunan Hatice Sevinç (74) eve gelen ve kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda ağır yaralandı.

Konak ve Buca'da 2 kadın cinayeti

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaşlı kadın daha sonra ambulansa alınarak Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Sevinç yaşamını yitirdi.

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre yaşanılan olayın ardından bir kişinin evin içerisinden hızla çakarak olay yerinden kaçtığı belirtildi. Polis ekiplerince şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Konak ve Buca'da 2 kadın cinayeti - Resim : 2

Yaşanan ikinci cinayet ise Konak ilçesindeki Güney Mahallesi 1148 Sokak'ta yaşandı. Apartmanın sakinleri, Dilek Yüksel'i (43) apartmanın merdivenlerinde bıçakla yaralanmış halde buldu. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yüksel, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konak ve Buca'da 2 kadın cinayeti - Resim : 3

Dilek Yüksel'in yaklaşık 5 ay önce apartmana taşındığını belirten apartman sakinleri, olayın ardından kaçan birisini göremediklerini söyledi. Polis ekipleri, olayın intihar veya cinayet olup olmadığını belirlemek üzere çalışma başlattı.

(İHA)

Konak ve Buca'da 2 kadın cinayeti ile ilgili etiketler İzmir Kadın Cinayetleri Konak Buca polis Hatice Sevinç Dilek Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.