Komşusundan hamile kalan kadın koronalı çıktı

Esra Erol'un programına katılan ve bebeğinin komşusundan olduğunu DNA testiyle öğrenen Esra K., kadın sığınma evine yerleştirildi. Burada yapılan testler sonucunda Esra K.'nın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından Esra Erol ve ekibi büyük panik yaşadı.

Geçtiğimiz haftalarda ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programını katılan Esra K. 4 aylık bebeğinin kendisinden yaşça büyük olan komşusundan olduğunu söyledi. Programda yapılan DNA testinde bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelen Esra K. İstanbul'dan Aydın'a döndü.

Memleketi Aydın Nazilli'ye gelişinde polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan Esra K.'ye, yerleştirildiği sığınma evinde Kovid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Esra K., hastanede tedaviye alındı. Esra K. ile temas eden sığınma evindeki 2 personelin ise evde karantinaya alındığı öğrenildi. Esra K.'nin kızı ise devlet korumasına alındı.

 ESRA EROL'UN EKİBİ PANİK OLDU

Öte yandan Esra K.'nın koronavirüse yakalanmasının ardından Esra Erol'un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve Esra Erol'un son durumu henüz bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol'un programındaki skandal Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. 4 aylık bebeğin, resmi babasından değil, komşudan olduğu ortaya çıkmıştı. DNA sonuçlarından sonra eşini aldatan annenin, "Allah'ıma çok şükür, biliyordum zaten" sözleri tepki çekmişti.

Komşusundan hamile kalan kadın koronalı çıktı ile ilgili etiketler ATV Esra Erol Koronavirüs Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.