Komşularına ''Hayatım tehlikede'' demişti! Eşi çocuğunun gözünün önünde bıçaklayarak öldürdü

Bartın'da ayrı yaşadığı eşinin evine giden Aslan Çelikkol, eşi onu eve almayınca kapıyı kırarak içeri girdi. 5 yaşındaki çocuğunun gözünün önünde eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Hayatını kaybeden kadının komşularına ''Benim hayatım tehlikede ben onu eve alamam'' dediği öğrenildi.

Tüyler ürperten vahşet Bartın'da dün gece saatlerinde yaşandı. Ayrı yaşadığı eşinin oturduğu binaya giden Aslan Çelikok (30), eşi Vasfiye Çelikok’un (28) kendisini eve almaması üzerine dairenin kapısındaki camları kırdı. Zorla eve giren Çelikok, 5 yaşındaki çocuklarının gözü önünde eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aslan Çelikok, eşi Vasfiye Çelikok’u defalarca bıçaklayarak yaraladı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI VE HAYATINI KAYBETTİ

Vücudunun çeşitli bölgelerine çok sayıda bıçak darbesi alan kadın, kanlar içinde yere yığıldı. Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye 112 ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerince ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Vasfiye Çelikok tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan Aslan Çelikok ise polis ekiplerince Çaydüzü Mahallesi'nde kardeşine ait dairede yakalanarak gözaltına alındı.

'HAYATIM TEHLİKEDE ONU EVE ALMAM' DEMİŞ

Eşi tarafından canice öldürülen Vasfiye Çelikok’un komşusu Hatice Kontürk, yaşanan olayı anlatırken, “Çok iyi bir insandı. Hiçbir kötülüğü yoktu. Eşiyle ayrı yaşıyordu. Eşi çalışmıyordu zaten, psikopattı. Buraya geliyordu sürekli. Buraları takır takır yapıyordu. Onu bir hafta öncesi öldürecekti. Onu buradan biz kurtardık. Kaç sefer biz kurtardık. Gece sesi duydum sese indim aşağıya. Sürekli tartışmaları oluyordu. Kocası 'ben artık çalışacağım, evime bakacağım' diyordu. Hatta beni araya koydu bir kez. 'Yenge son bir kez konuşuver' dedi. Konuşuverdim. Kadın 'asla eve almam' dedi. 'Benim hayatım tehlikede ben onu eve alamam' dedi. Gece çocuğu da evdeymiş. 4-5 yaşındaydı çocuk. Daha yeni doğum günü yapmıştı” dedi.

(İHA)

Komşularına ''Hayatım tehlikede'' demişti! Eşi çocuğunun gözünün önünde bıçaklayarak öldürdü ile ilgili etiketler Bartın Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.