Komşuları bu halde buldu: 2 çocuk babası sıcaktan kalp krizi geçirdi!

Aydın'da 61 yaşındaki bir adam tarlasında traktörüne yaslanmış halde ölü bulundu. Kalp krizi geçirdiği sanılan adamın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan Güllübahçe Mahallesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk babası 61 yaşındaki Halil Tunç, dün çalışmak için Karaağaçlar mevkiindeki pamuk tarlasına gitti.

TRAKTÖRÜNE YASLANMIŞ ŞEKİLDE BULUNDU

Gün boyu tarlada çalışan Tunç, öğleden sonra, komşuları tarafından traktörüne yaslanmış hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri edildi. Sağlık ekipleri, Tunç'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

SICAĞA BAĞLI KALP KRİZİ ŞÜPHESİ

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, vücudunda herhangi darp ve kesici delici alet yarası bulunmayan Tunç'un açıkta 43 dereceyi bulan sıcak havada çalışmaya bağlı kalp krizinden yaşamını yitirmiş olabileceği üzerinde bulunduğu bildirildi. Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan Tunç'un cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

 

Komşuları bu halde buldu: 2 çocuk babası sıcaktan kalp krizi geçirdi! ile ilgili etiketler Aydın Köse Traktör baba
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.