Komşuda yeni virüs alarmı! Ne Koronavirüs Ne maymun çiçeği! 18 kişi öldü!

Irak'ta yeni virüs alarmı verildi. Son dönemlerde gündemde olan maymun çiçeği virüsü ya da koronavirüs olmadığı belirtilen yeni virüs sebebi ile Irak’ta şu ana kadar 18 kişi hayatını kaybetti. Açıklama Irak Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldı.

Irak’ta hemorajik ateş virüsü can almaya devam ediyor. Şu ana kadar 18 kişi hayatını kaybederken, virüsü yakalananların sayısının ise korkunç bir şekilde artmaya devam ettiği açıklandı.

IRAK’TA YENİ VİRÜS ALARMI VERİLDİ

Irak’ta hemorajik ateş virüsü can almaya devam ediyor. Ülkede salgın endişesi büyümeye devam ederken, Irak Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Seyf El Bedir tarafından korkutan açıklama geldi. Bedir, yaptığı açıklamasında ülkede virüs sebebiyle çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

VAKA SAYISI 90 OLDU

El-Bedir ülke genelinde vaka sayısının 90’a yükseldiğini açıkladı. Hastaların hızlı bir şekilde tedavi edilmemesi halinde can kaybının da artacağı ifade edildi.

Komşuda yeni virüs alarmı! Ne Koronavirüs Ne maymun çiçeği! 18 kişi öldü! ile ilgili etiketler Virüs Irak ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.