Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle pek çok ülkede olduğu gibi Yunanistan'da da koronavirüs ile mücadele çerçevesinde restoran ve kafeler kapalıydı. 6 aydır kapalı olan restoran ve kafeler yeniden hizmet vermeye başladı.

Yunanistan’da koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesi adımları kapsamında restoran, bar ve kafeler 6 ay sonra yeniden açıldı.

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı

YOĞUNLUK YAŞANDI

Başkent Atina'da faaliyet gösteren kafe ve restoranlarda yoğunluk yaşandı. Hizmet veren mekanlarda, bir masada en fazla 6 kişi oturabilecek, garsonlar maske takmak zorunda olacak. Kafe işletmelerinin personele hafta bir test yaptırmaları da gerekiyor.

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı - Resim : 2


SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULAMASI DEVAM EDECEK

Ayrıca, gevşeltilme adımlarına ilişkin alınan kararda, restoranların 22:45’e kadar hizmet verirken, ülkede sokağa çıkma yasağının 23:00-05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edeceği ifade edildi.

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı - Resim : 3

(DHA)

Komşuda kafe ve restoranlar yeniden açıldı ile ilgili etiketler Yunanistan kafe restoran yasak kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.