Komşu memlekete Nusret kuşatması!

Sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da yeni açtığı mekanı dünyaca ünlü futbolcuların akınına uğradı. Yunan basının iddiasına göre burada ziyafet çekmek isteyenlerin 3 bin euro hava parası vermeyi göze alması gerektiği iddia ediliyor.

Takvim'in haberine göre, Nusret Gökçe'nin Yunanistan'ın gözde adası Mykonos'ta açtığı restoran, dünyaca ünlü futbolcularla doldu taştı.

Roma'da forma giyen Stephan El Shaarawy, Real Sociedad'lı Theo Hernandez, Ukraynalı Yevhen Konoplyanka ve Juventus'un Türk yıldızı Emre Can, Nusret'in pişirdiği etlerle komşuda ziyafet çeken yıldızlardan sadece birkaçıydı.

Komşu memlekete Nusret kuşatması!

REZERVASYONLARI BİR AY BOYUNCA KAPALI

Ünlü futbolcularla Yunanistan sosyetesinin akın ettiği mekan öylesine rağbet gördü ki; ön taraftaki deniz manzaralı masaların rezervasyonları bir ay boyunca kapandı.

Komşu memlekete Nusret kuşatması! - Resim : 2

Ege manzarasında ziyafet çekmek isteyenler ise Yunanistan basınının iddiasına göre ön masalara 3 bin euro (20 bin lira) hava parası vermeyi göze aldı.

Komşu memlekete Nusret kuşatması! - Resim : 3

GECELİĞİ 8 BİN 250 LİRA

Bu arada Nusret; Mykonos'ta yaz boyunca konaklamak için dünyaca ünlü yıldızların adresi olan Covo Tagoo'nun geceliği 8 bin 250 liralık odasını tercih etti.

Komşu memlekete Nusret kuşatması! ile ilgili etiketler Nusret Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.