Komşu kadına bakıp kendini tatmin ediyordu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde karşı apartmandaki kadınlara bakarak kendisini tatmin ettiği ileri sürülen E.A., adlı kişi çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mide bulandıran olay karşı dairede oturan kadının cep telefonu ile çektiği görüntü ile ortaya çıkmıştı.

Sakarya'nın Adapazarı Semerciler Mahallesi'nde yaşayan A.A. isimli kadın, dün akşam saatlerinde karşı apartmandaki dairede oturan E.A.’nın kendilerine bakarak mastürbasyon yaptığını görünce cep telefonu ile kaydetti. 

A.A. daha sonra bu görüntüleri ileterek E.A. hakkında şikayetçi oldu. 

Komşu kadına bakıp kendini tatmin ediyordu

Polis tarafından gözaltına alınan E.A. emniyetteki ifadesinde, evde yalnız yaşadığını, film izledikten sonra tek başına olduğu için kendisini tatmin ettiğini ileri sürdü.

A.A. ise ifadesinde, E.A.’nın bir süredir pencerelerini kapatmadan evinde yarı çıplak halde dolaştığını ve daha önce de oturduğu daireye bakarak kendisini tatmin ettiğini ileri sürdü.

Komşu kadına bakıp kendini tatmin ediyordu - Resim : 2

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.A. nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Komşu kadına bakıp kendini tatmin ediyordu ile ilgili etiketler Sakarya polis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.