Komedyen Şahan Gökbakar, YouTube ile yaptığı anlaşmayı böyle duyurdu

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris bölgesinde çıkan orman yangınlarının ilk gününden bu yana bölgede bulunarak, hava desteği için yardım çağrısı yaptı. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlarıyla milyonlara ulaşan Gökbakar, Instagram'daki videolarını YouTube kanallarında paylaşıldığını görünce flaş bir karar aldı.

Marmaris'teki orman yangının meydana geldiği bölgeden günlerce canlı yayın yaparak kamuoyuna bilgi veren ve ekiplere destek olan Şahan Gökbakar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında YouTube ile yaptıkları anlaşmayı açıklayarak buradan elde edilen geliri bağışlamaya karar verdiğini duyurdu.

 

"BENİM VİDEOLARIMI PAYLAŞIP GELİR ELDE ETTİLER"

4,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni bir video paylaşan 40 yaşındaki oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, şunları söyledi;

"Yangınların başından beri kamuoyunu bilgilendirmek için Instagram sayfamdan canlı yayınlar yaptım. Bu videoları kendi YouTube sayfama koymadım. Fakat bu videoları kendi kişisel yada haber sayfalarında yayınlayanlar oldu ve gelir elde ettiklerini fark ettik. Milyonlar defa izlenmiş videolar."

 

"ELDE ETTİĞİNİZ GELİRLER YANGIN MAĞDURLARINA GİDECEK"

"Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük."

 

"YOUTUBE, GELİRLERİ BİZE AKTARACAK"

"İnsanların videolarını kaldırmıyoruz. İsteyen herkes videolarımı kendi sayfalarından kullanabilir ancak elde edilecek tüm gelirler YouTube tarafından bize aktarılacak ve yangında zarar gören ailelere destek amacıyla kullanılacak."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi

 

Komedyen Şahan Gökbakar, YouTube ile yaptığı anlaşmayı böyle duyurdu ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Marmaris Yangın Orman Yangını YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.