Komedi yıldızı gözyaşları içinde anlattı: Etleri iç çamaşırıma sıkıştırıyordum!

İngiliz komedi yıldızı Lisa Riley, zayıflama sürecini gözyaşları içinde anlattı. Riley, "Zayıfladıktan sonra derim sarktı. Etleri iç çamaşırıma sıkıştırıyordum." dedi.

Komedi oyuncusu Lisa Riley şişman olmanın komik olmak için gerekli olduğuna kendini inandırdığını ve kontrolsüzce yağlı ve zararlı şeyler yediğini itiraf etti. Yaşından çok daha büyük göründüğünü fark eden 41 yaşındaki yıldızın sağlık sorunları da baş göstermeye başlayınca çareyi diyet ve hareketli yaşama geçmekte buldu.

BÜTÜN DERİSİ SARKTI

Kilolu haliyle yakaladığı şöhreti kaybetme korkusuna karşın Riley zayıflamak iddiasından vazgeçmedi ve 18 ayda tam 76 kilo vermeyi başardı. Ancak kilo vermek sorunların tamamen ortadan kalktığı anlamına gelmiyordu. Kilo vermeden önce obezite teşhisi konulan ünlü yıldızın yüzü de dahil bütün vücudundaki derisi sarktı.

İÇ ÇAMAŞIRIMIN İÇİNE SIKIŞTIRIYORDUM!

Sarkık vücuduyla nasıl baş etmeye çalıştığını Riley şöyle anlattı: "İnsanlar 'Ah, ne kadar kilo verdiğiniz şahane' diyordu. Ancak elbiselerimin altında neler olduğunu bilmiyorlardı. Derideki tüm ciltleri iç çamaşırlarımı sıkıştırıyordum, saklamak çok zordu."

lisa-riley-zayiflamasini-gozyaslari-icinde-10494721_2807_m

lisa-riley-zayiflamasini-gozyaslari-icinde-10494721_615_m

Komedi yıldızı gözyaşları içinde anlattı: Etleri iç çamaşırıma sıkıştırıyordum! ile ilgili etiketler Diyet lisariley ingilisz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.