Komedi severlere müjde! 'Çakallarla Dans 6' geliyor! İşte vizyon tarihi

İzlerken kahkahaların havada uçuştuğu, gülmekten karnımıza ağrıların girdiği sevilen film Çakallarla Dans 6 geliyor. Güçlü kadrosu ve muhteşem senaryosuyla film 2 Aralık'ta vizyonda.

komedi tutkunlarının belki aynı filmini defalarca izlediği, kahkahaların havada uçuştuğu Çakallarla dans, 6. serisi ile geliyor. Yeni bölümü ile Çakallarla Dans izleyicilerine bambaşka bir macera ile çıkacak. Macerasında sevilen dörtlü Çakallar bu kez sınırları aşıyor ve yurt dışına açılıyor! 2010’da vizyona giren ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden ‘Çakallarla Dans’ın ekibine dikkat çekici yeni isimler de eklendi. 

'ÇAKALLARLA DANS 6'  2 ARALIK'TA SİNEMALARDA!

Komedi severlere müjde! 'Çakallarla Dans 6' geliyor! İşte vizyon tarihi

‘Çakallarla Dans 6’da efsane ekip Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yeniden bir araya geliyor. Altıncı filmde Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Zeydan kadroya katılıyor. 

‘Çakallarla Dans 6’nın senaryosunda tüm seride olduğu gibi Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzası var.

 

 

Komedi severlere müjde! 'Çakallarla Dans 6' geliyor! İşte vizyon tarihi ile ilgili etiketler Çakallarla Dans çakallarla dans 6
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.