Kombininin fiyatı dudak uçuklattı!

Şarkıcı Hadise, son zamanlarda Demet Akalın ile girdiği polemikle gündeme geldi. O Ses Türkiye’nin başlamasıyla jüri koltuğunda yerini alan şarkıcı, şık kıyafetiyle adından söz ettirdi. Dikkatleri üzerine çeken Hadise’nin kombinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Son zamanlarda popçu Demet Akalın ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Hadise, O Ses Türkiye'nin başlamasıyla jüri koltuğunda yerini aldı.

81 BİN TL'YE KOMBİN

Cesur dans figürleriyle dikkatleri üzerine çeken Hadise, bu kez şık kıyafetiyle adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcının O Ses Türkiye'nin ikinci bölümünde Dior marka elbisesinin fiyatıyla dudak uçuklattı. Şarkıcının tercih ettiği üstü straplez geniş deri kemerli ve gri etekli kombininin fiyatının  81 bin TL olduğu öğrenildi.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medya hesabında kombinini paylaşan Hadise'ye bazı takipçileri, tepki gösterdi. Çoğu kullanıcı, programı ailelerin de izlediğini, göğüs dekoltesine dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Kombininin fiyatını gören sosyal medya kullanıcıları "Bir D harfine mi bu kadar para ödedin?" gibi yorumlar yaptı.

Kombininin fiyatı dudak uçuklattı!

Kombininin fiyatı dudak uçuklattı! - Resim : 2

Kombininin fiyatı dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Acun Ilıcalı Hadise TV8 O Ses Türkiye polemik kombin eleştiri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.