Kombinin baca borusu çıktı! 3'ü çocuk 9 kişi doğal gazdan zehirlendi

Afyonkarahisar'da, bir dairede kombinin baca borusu çıktı. Evde bulunan 3'ü çocuk 9 kişi doğal gazdan zehirlendi. Zehirlenen kişiler hastaneye kaldırıldı.

Afyonkarahisar'ın Dumlupınar Mahallesi Yeşilyol Caddesi’ndeki 6 katlı bir apartmanın 4’üncü katında oturan 3'ü çocuk 9 kişi, kombi bacasının çıkması sonucu rahatsızlandı. Ailenin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve doğal gaz firmasının ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, doğal gazdan etkilenen Kübra A., Müyesser A., Özlem A., Nuray A., Keziban D., Ayşenur E. ile çocuklar D.K., T.S. ve E.A.K.'Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesine kaldırdı.

Hastanede tedavisi süren 9 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA-DHA

Kombinin baca borusu çıktı! 3'ü çocuk 9 kişi doğal gazdan zehirlendi ile ilgili etiketler Afyonkarahisar doğal gaz Zehirlenme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.