Koluna demir korkuluk saplandı! 10 yaşındaki çocuğun acı dolu anları

Malatya'da bahçenin kapısından atlamaya çalışan 10 yaşındaki bir çocuk dengesini kaybedince koluna demir korkuluk saplandı. Acı çeken çocuğu, korkuluğu kesen itfaiye ekipleri kurtardı.

Malatya'da koluna demir korkuluk saplanan çocuk, itfaiye ekiplerinin korkuluğu kesmesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yeşilyurt ilçesi Konak Mahallesi'nde bulunan bir bahçenin kapısından atlamaya çalışan 10 yaşındaki çocuğun koluna demir korkuluk saplandı.

Durumun fark edilmesiyle itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 5 dakikalık çalışma neticesinde çocuğun koluna saplanan demir korkuluğu kesti. Demirin kesilmesi sonrasında küçük çocuk Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


İHA

Koluna demir korkuluk saplandı! 10 yaşındaki çocuğun acı dolu anları ile ilgili etiketler Malatya kaza kolu korkuluğa saplandı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.