Kolu ve kalça kemiğinden sonra kafası da bulundu!

Edirne'de ormanlık alanda bir kadına ait kesik kol ve ardından da kalça kemiği bulunmuştu. Keşan'da oryantal olarak bir gece kulübünde çalışan Didem Uslu'ya ait olduğu belirlenen vücut parçalarının ardından bölgede aramalar genişletilmişti. Bugün de Uslu'nun kafatası ile bazı vücut parçaları bulundu.

9 Ocak Çarşamba günü Özgün Yapı Sitesi karşısındaki ormanlık alanda kesilmiş bir kadın kolu bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında bölgede arama çalışmaları sürüyor.

Kesik kolun Keşan ilçesinde bir gece kulübünde oryantal olarak çalışan Didem Uslu'ya ait olduğu tespit edilirken Keşan Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma da geniş çaplı sürüyor.

Kesilmiş kadın kolunun ardından aynı ormanlık alanda kesik kadın uzuvları bulunmaya devam ediyor.

KAFATASI DA BULUNDU

Özel cinayet büro ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda ormanlık alanda kadın kolundan sonra kalça kemiği ve vücut parçalarının yanı sıra bir kadına ait olduğu tahmin edilen kafatası da bulundu.

Kafatası, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CİNAYETE KURBAN GİDEN KADININ YAKINLARININ İFADESİ ALINDI

Keşan Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğünde Didem Uslu'nun yakınlarıyla birlikte bazı kişilerin ifadelerinin alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Kolu ve kalça kemiğinden sonra kafası da bulundu! ile ilgili etiketler Edirne cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.