Kolu ve bacağı olmayan Suriyelinin söndürme çalışmalarına desteği!

Türkiye'deki orman yangınlarıyla mücadele eden insanların hepsi birer kahramanken, bir kahramanlık hikayesi de Manavgat'tan geldi. İsmi Yusuf olan 26 yaşındaki Suriyeli, bir kolu ve bir bacağı olmadan söndürme çalışmalarına destek verirken görüntülendi. Yangına müdahale etmek için Gaziantep'ten olay yerine gelen Gazi Yusuf, 'Türkiye'nin içinden geldim. Türkiye bize kapılarını açtı. Çok teşekkür ederim. Karşılığını vermeye çalışıyorum.' dedi.

Manavgat'ı kasıp kavuran ve ciğerimizi tam anlamıyla yakan orman yangınlarını sürdürme çalışmalarından belki de en vurucu görüntülerden biri ortaya çıktı. 

Gündeme Dair Her Şey'in haberine göre, Manavgat'taki söndürme çalışmalarına Esad rejimi saldırılarında gazi olmuş Suriyeliler de katıldı. 

SAĞ KOLU VE SAĞ BACAĞI OLMAYAN SURİYELİ SU TAŞIDI

Sosyal medyanın gündemine oturan görüntülerde, Gaziantep'ten yangın bölgesine müdahale etmeye geldiğini ifade eden; sağ kolunu ve sağ bacağını bombalamalarda kaybetmiş 26 yaşındaki Türkiye sevdalısı Suriyeli bir genç dikkat çekti.

Kolu ve bacağı olmayan Suriyelinin söndürme çalışmalarına desteği!

Hiçbir şey yapamasa bile su taşıyabileceğini söyleyen Suriyeli Gazi Yusuf, yürekleri ısıttı.

TÜRKİYE BİZE KAPILARINI AÇTI, KARŞILIĞINI VERMEYE ÇALIŞIYORUM

İsminin Yusuf olduğu öğrenilen vefakar genç, 'Buraya yagını söndürmeye geldik' dedi. 

Kolu ve bacağı olmayan Suriyelinin söndürme çalışmalarına desteği! - Resim : 2

Muhabirin sorduğu 'Zorlanıyor musunuz?' sorusuna ise 'Türkiye'ye içinden geldik. Türkiye'ye geldim savaş olduğu için, Türkiye de kapıları açtı. Çok teşekkür ederim ve karşılığını vermeye çalışıyorum. 'dedi.

 

Kolu ve bacağı olmayan Suriyelinin söndürme çalışmalarına desteği! ile ilgili etiketler Suriyeli Yangın gazi yusuf kol bacak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.