Koltuk krizinin kahramanı Ursula von der Leyen,  Charles Michel'i uyardı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmede yaşanan protokol krizinden sonra AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ilk kez konuştu. Leyen'in, böyle bir durumun bir kez daha tekrarlanmasına izin vermeyeceği konusunda Michel'i uyardığı öğrenildi.

Avrupa siyaset gündemini meşgul eden koltuk krizinin kahramanları AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile ilk kez Brüksel'de bir araya geldi.

'BİR DAHA BÖYLE BİR DURUMA İZİN VERMEYECEĞİM'

Herkesin merak ettiği ikilinin görüşmesinde Leyen'in Michel'e "Bir daha asla böyle bir duruma izin vermeyeceğim" dediği öğrenildi. 

Michel ise, Von der Leyen'e 'Olaydan ötürü duyduğu derin üzüntüyü' ifade etti ve pazartesi günü yapılacak görüşmelerde 'böyle bir olayın tekrarlanmaması konusundaki' görüşlerini aktaracağını söyledi.  Michel, ayakta kalan Von der Leyen'i 'desteklemediği için' eleştirilmişti.

 

 

 

 

Koltuk krizinin kahramanı Ursula von der Leyen,  Charles Michel'i uyardı! ile ilgili etiketler Avrupa Birliği Erdoğan Ursula von der Leyen Charles Michel koltuk krizi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.