Kolpaçino Bomba filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

26 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Kolpaçino Bomba adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kolpaçino Bomba hangi kanalda? Kolpaçino Bomba oyuncuları kimlerdir?

26 Ağustos Star TV yayın akışında yer alan Kolpaçino Bomba adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kolpaçino Bomba 2011 yılında vizyona girmiştir..

KOLPAÇİNO BOMBA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Serinin sevilen karakterleri Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet hayat mücadelesi içinde ekonomik yetersizlikler sebebiyle aynı evde yaşamaya başlamıştır. Ev arkadaşlığı onlar için uyum sağlanması zor bir şeydir. Günün birinde Berber Hüseyin abi kahramanlarımızın karşısına çılgın ancak cazip bir planla çıkar. Almanya'daki dayıoğlu vefat ettiğinde vasiyet olarak da neyi işaret ettiği belirsiz bir harita bırakmıştır. Bunun bir hazine haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız tutundukları bu umut ışığının peşinden Edirne’ye yola koyulurlar...

KOLPAÇİNO BOMBA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Şafak Sezer

Oyuncular: Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 11 Mart 2011 / 1s 35dk

Kolpaçino Bomba filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV Kolpaçino bomba konusu ne filminin konusu ne oyuncuları kimdir nerede çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.