Kolon kanseri şüphesi bulunan futbol efsanesi Pele ameliyat oldu

Brezilyalı dünyaca ünlü futbol efsanesi Pele, kalın bağırsağındaki tümör nedeniyle ameliyat oldu. Pele'nin 6 gündür hastanede olduğu öğrenildi.

Brezilyalı dünyaca ünlü futbol efsanesi 80 yaşındaki Pele'nin kalın bağırsağında tümör tespit edildi. 6 gündür hastanede olan Pele, kalın bağırsağındaki tümör nedeniyle ameliyata alındı.

Pele, sosyal medya hesabından, "Geçtiğimiz cumartesi sağ kolonda şüpheli bir lezyonu çıkarmak için ameliyat oldum. Geçen hafta bahsettiğim testler sırasında tümör tespit edildi" açıklamasını yaptı.

Kolon kanseri şüphesi bulunan futbol efsanesi Pele ameliyat oldu

Morali yüksek olan Pele şunları da yazdı: "Neyse ki büyük zaferleri sizinle birlikte kutlamaya alışığım. Bu maçı yüzümde bir gülümseme, ailem ve arkadaşlarımın sevgisi, bolca iyimserlik ve neşeyle karşılayacağım."

Dünyaca ünlü futbolcunun 31 Ağustos'ta Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen rutin testler için Brezilya’nın Sao Paulo kentinde bulunan Albert Einstein Hastanesi'ne gideceği açıklanmış, sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti. Pele, Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası’nı kazanmıştı.

Kolon kanseri şüphesi bulunan futbol efsanesi Pele ameliyat oldu ile ilgili etiketler Ameliyat pele kolon kanseri futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.