Kolombiyalı yıldız James Rodriguez, Ronaldo ile Messi'yi aynı takımda görmek istiyor

Kariyerine İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da devam eden Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez, Barcelona'dan ayrılan Messi ile eski takım arkadaşı Ronaldo'yu Juventus'ta bir arada görmek istediğini söyleyerek "Bu bir bomba olurdu" dedi.

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılması futbolun 1 numaralı gündemi haline gelirken, Kolombiya yıldız James Rodriguez de hayalini açıkladı. 

Bir dönem Real Madrid'de Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olan Evertonlu futbolcu, Messi'yi Seria A ekibi Juventus'ta Ronaldo ile aynı takımda görmek istediğini belirtti.

"BU BİR BOMBA OLURDU"

Everton'ın Manchester United'a karşı oynayacağı hazırlık maçı öncesi bir Twitch yayınında açıklamalarda bulunan, "Messi, Juventus'a gidip Cristiano Ronaldo ile oynamalı. Bu bir bomba olurdu. İkisinin birlikte oynadığını görmek birçok taraftarın hayalidir." dedi.

"Messi, Barcelona için yılda en az 30 gol ve 30 asist yaptı. Şimdi bunu yapmak için Barcelona başka oyuncular aramak zorunda kalacak." diyen Rodriguez, şöyle devam ett: 

"Futbol çok değişti, Messi'nin Barcelona'dan ayrılması bunu doğruluyor. Messi'nin Barcelona'dan ayrılacağını veya Sergio Ramos'un Real Madrid'den ayrılacağını kim hayal edebilirdi? La Liga'daki El Clasicos farklı olacak. Daha önce kameralar Cristiano ve Messi için yer alırdı. Şimdi hala izleyecekler ama eskisi gibi olmayacak."

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez, Ronaldo ile Messi'yi aynı takımda görmek istiyor ile ilgili etiketler Barcelona James Rodriguez Cristiano Ronaldo Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.