Kolombiyalı bisikletçi Egan Bernal sevenlerini korkuttu: Antrenmanda kaza geçirdi, ağır yaralandı

Kolombiyalı yıldız bisikletçi Egan Bernal, antrenman sırasında geçirdiği kazada ağır yaralandı. 2019 yılında Tour de France’ı kazanan Bernal’ın geçirdiği bir dizi ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

25 yaşındaki bisikletçi Egan Bernal, ülkesi Kolombiya’da antrenman yaparken bir otobüse çarptı. Gelen bilgilere göre Bernal, Bogata’daki evinin yakınlarında bisikletiyle yüksek hızla giderken park halindeki bir otobüse çarptı.

Kolombiyalı bisikletçi Egan Bernal sevenlerini korkuttu: Antrenmanda kaza geçirdi, ağır yaralandı

Kazada ağır yaralanan Bernal hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Bacağında ve dizinde kırık, akciğerinde çökme ve omurgasında çıkık olduğu tespit edilen yıldız sporcu geçirdiği bir dizi ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

Hastaneden yapılan açıklamada Bernal’a gerekli müdahalelerin yapıldığı ve sonuçlarını görmek için 72 saat boyunca izleneceği kaydedildi. Açıklamada ayrıca “Hastamızla mümkün olan en iyi sonuçları elde etmek için hemen rehabilitasyon sürecine başladık” ifadeleri yer aldı.

Kolombiyalı bisikletçi Egan Bernal sevenlerini korkuttu: Antrenmanda kaza geçirdi, ağır yaralandı - Resim : 2

Kolombiyalı bisikletçinin takımı Ineos Grenadiers yaptığı açıklamada Bernal’ın hastaneye kaldırıldığı sırada bilincinin açık olduğunu kaydetti. Açıklamada Bernal’ın durumuyla ilgili net bir bilgi verilmedi.

Grenadiers ekibinin çoğunluğu Avrupa'da antrenman yaparken, Bernal gelecek sezona hazırlanmak için Kolombiya'da kalmış, eski Giro d'Italia şampiyonu Richard Carapaz'ın da dahil olduğu küçük bir ekiple birlikte antrenman yapıyordu.

 

Kolombiyalı bisikletçi Egan Bernal sevenlerini korkuttu: Antrenmanda kaza geçirdi, ağır yaralandı ile ilgili etiketler kaza Kolombiya Hastane Egan Bernal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.