Kolombiya'da katliam! Kahve çiftliğine silahla saldırdılar

Kolombiya'da Algeciras kasabasına bağlı El Quebradón Alto köyünde, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından bir çiftliğe düzenlenen silahlı saldırıda 1'i kadın 9 kişi hayatını kaybetti.

Kolombiya'nın güneybatısındaki yönetim bölgesi Huila'da, kahve çiftliğinde silahlı saldırıya uğrayan 9 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, silahlı saldırıda hayatını kaybedenler arasında çiftlik çalışanları ile mutfakta çalışan bir kadının da olduğunu bildirdi.

Savunma Bakanı Diego Molano, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bölgeye ordu ve polis birliklerinin gönderileceğini, olayın aydınlatılacağını belirtti.


DAHA ÖNCE YİNE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Öte yandan 2020 Temmuz ayında da aynı çiftliğe bir saldırı düzenlenmiş, 1'i çocuk, 4 kişi yaşamını yitirmişti. Yılbaşından bu yana ülkenin farklı bölgelerindeki silahlı grupların saldırılarında 150'den fazla kişi yaşamını yitirdi. Ülkede şiddetten en çok etkilenen eyaletler Antioquia, Cauca ve Narino olarak kayıtlara geçti.


(AA)

 

 

Kolombiya'da katliam! Kahve çiftliğine silahla saldırdılar ile ilgili etiketler Kolombiya Saldırı silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.