Kolları ve ayakları olmayan Muhammed bebek, Emine Erdoğan'ın misafiri oldu

Suriye'nin İdlib kentinde zor yaşam koşulları altında hayatını sürdüren ve doğuştan ayak ve kolları olmayan Muhammed bebek, ailesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından verilen talimatla küçük Muhammed, Hatay'a getirilmişti.

Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Muhammed bebeğe, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra protez için gerekli tetkikler yapıldı.

EMİNE ERDOĞAN'I ZİYARET ETTİLER

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından Muhammed bebek ile ilgili açıklamalarda bulunarak, ''Yaşadıkları Hama kentinin bombalanmasının ardından İdlib’deki çadırkente sığınan Suriyeli Mosaytıf ailesinin, kolları ve bacakları olmadan doğan Muhammed bebeği bugün misafirimiz oldu.

İçişleri Bakanlığımız ve AFAD işbirliği ile ulaşılan Muhammed bebek inşallah protez kol ve bacaklarına kavuşacak. Onun da en kısa zamanda akranları gibi yürüyüp, oyunlar oynadığı günleri görmeyi umut ediyoruz'' dedi.

Kolları ve ayakları olmayan Muhammed bebek, Emine Erdoğan'ın misafiri oldu

Kolları ve ayakları olmayan Muhammed bebek, Emine Erdoğan'ın misafiri oldu - Resim : 2



Kolları ve ayakları olmayan Muhammed bebek, Emine Erdoğan'ın misafiri oldu ile ilgili etiketler Suriye Türkiye tedavi Emine Erdoğan Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.