"Kolay olmayacak"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, UEFA Avrupa Ligi son 32'deki rakibi Zenit'i değerlendirdi ve "Maç tarihinde Zenit kış arasında olacak. Bu bizim avantaj ancak bütün hocalar ve oyuncular kuranın zor olduğnun farkında" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Zenit ile eşleşen Fenerbahçe'de Sportif Direktörü Damien Comolli, eşleşmeyi değerlendirdi. Rus ekibinin ilk maçın oynanacağı tarihte liglerin devre arasına girecek olmasından dolayı dezavantajlı bir durumda olacağını belirten Comolli, "Bizim onlara göre bir avantajımız olacak" dedi.

FBTV'de değerlendirmelerde bulunan Damien Comolli, "Zenit maçın oynanacağı dönemde kış arasında olacak. Biz onlara göre daha fazla maç yapmış olacağız. Rus ve Ukrayna takımlarının sıkça karşılaştıkları bir sıkıntı bu. Bütün hocalar ve oyuncular zor bir kura olduğunun farkında, kolay olmayacak. Ersun Yanal yönetimindeki ilk 2 idman çok pozitif geçti. Özgüven konusunda takımımız eksiklikler yaşıyordu. Bu açıdan olumlu geçti. " açıklamalarını yaptı.

FENERBAHÇE-ZENİT MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Zenit arasındaki ilk maç 12 Şubat 2019'da Ülker Stadyumu'nda, rövanş ise 21 Şubat 2019'da deplasmanda oynanacak.

"Kolay olmayacak" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Zenit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.