"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde mahalle sakinlerinin ‘kokuyor’ diye şikayette bulunduğu evden belediye ekipleri 2 römork dolusu çöp çıkardı. Kötü koku saçan ve içinden çöpler çıkarılan evde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadının yaşadığı, sokaktan topladığı çöpleri evinde biriktirdiği ortaya çıktı.

Düziçi ilçesi Çamiçi Mahallesi’nde ikamet eden Feride K. iddiaya göre psikolojik sorunları olduğu için cadde ve sokaklarda bulduğu çöpleri evinde biriktirmeye başladı.

"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi

HAVALAR ISININCA EVDEN KOKULAR YAYILMAYA BAŞLADI

Yaz mevsiminin de gelmesiyle birlikte evde biriken çöplerden dolayı çıkan kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri belediyeye durumu anlatan bir dilekçe yazdı. Şikayet üzerine kontrol edilen evde çöplerin biriktiği yönünde yetkililere bilgi verilmesi üzerine belediye encümen toplantısında evin temizlenmesine karar verildi.

"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi - Resim : 2

2 RÖMORK DOLUSU ÇÖP ÇIKTI!

Çıkan karar üzerine Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ortak bir şekilde çalışma yapan ekipler evden 2 römork dolusu çöp çıkardı.

"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi - Resim : 3

''EVİ TEMİZLEYİP YAŞANILABİLİR HALE GETİRECEĞİZ''

Düziçi Belediyesi Zabıta Müdürü Ömer Saygılı, evde biriken çöplerin temizlendikten sonra evin yıkanıp dezenfekte edildiğini belirterek, “Vatandaşlar tarafından verilen bir dilekçeyi değerlendirdik. Dilekçenin konusu da mahallede bulunan çöp evle ilgiliydi. Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ortak bir şekilde başkanımızın talimatıyla geldik. Evi incelediğimizde evin çöp olduğunu tespit ettik. Ekiplerimizle beraber evi temizleyeceğiz. Ardından yıkayıp dezenfekte edip tekrardan yaşanılabilir bir hale getireceğiz” diye konuştu.

"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi - Resim : 4

"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi - Resim : 5

"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi - Resim : 6

(İHA)

"Kokuyor" diye şikayet edilen evden çıkanlar şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Çöp Osmaniye Düziçi Belediyesi çöp ev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.