Kokoreç firmasından şoke eden görüntüler: Sosyal medyada böyle paylaştılar

Manisa'da birçok işletmeye kokoreç veren bir firmada çekildiği iddia eden görüntüler tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kokoreç imalathanesinde hijyen kurallarının hiçe sayıldığı görüldü.

Manisa'nın Salihli ilçesinde faaliyet gösteren bir kokoreç imalathanesi olduğu idda edilen yerde kaydedilen görüntüler şoke etti.

Aykırı'da yer alan habere göre, birçok işletmeye kokoreç hazırlayan firmanın çalışanı tarafından sosyal medyada yayınladığı görüntüler tartışma yarattı.

Kokoreçlerin nasıl hazırlandığını cep telefonuyla kaydeden çalışan, o anların görüntüsünü "Durmak yok, yola devam" notuyla yayınladı.

Videoda, perakende ve toptan satış için kokoreç üretilen imalathanenin hiç hijyenik olmadığı, çalışanların bone ve eldiven dahi takmadığı görülüyor.

Kokoreç firmasından şoke eden görüntüler: Sosyal medyada böyle paylaştılar ile ilgili etiketler Manisa Salihli kokoreç hijyen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.