Kokain vakasına AK Parti'den açıklama var

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu öne sürülen K.A. isimli kişinin, kokain kullandığının iddia edildiği görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Dağ'ın danışmanlarından Muhammet Doğan, o kişinin danışman olmadığını açıkladı. Öte yandan AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci de konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videoda, bir otomobilde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen anlara ilişkin görüntüleri görülen kişinin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edildi.

K.A isimli kişinin yer aldığı öne sürülen görüntülerin gündem haline gelmesi üzerine Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan bir açıklama yaptı. Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi.

Doğan, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı.

 MÜCAHİT BİRİNCİ: MÜCADELE EDELİM

AK Parti'nin yeni MKYK üyesi Mücahit Birinci de konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Birinci, "Tamam, Ak Parti çalışanı, tamam kötüyüz, tamam skandal oldu, tamam rezalet oldu... Ey bir kısım küçük akıl! İstediğiniz kelimeleri sarfettim bakınız. Şimdi ne olur, yalvarıyorum gençlerimizi uyuşturucunun pençesinden kurtarmak için fiil yapalım. Mücadele edelim. El uzatalım." dedi.

Kokain vakasına AK Parti'den açıklama var ile ilgili etiketler AK Parti Hamza Dağ video Sosyal Medya kokain
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.