Köfteci Yusuf'ta 'masa silme' kavgası! Tekmeler yumruklar havada uçuştu...

Başakşehir'deki bir alışveriş merkezinde bulunan Köfteci Yusuf'ta yemek yiyen aile ile garsonlar arasında 'masa silme' kavgası çıktı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga anları saniye saniye kamerada.

Olay, geçtiğimiz günlerde Başakşehir Kayaşehir'de bulunan bir alışveriş merkezindeki Köfteci Yusuf'ta yaşandı.

MASASININ SİLİNMESİNİ İSTEYİNCE KAVGA BAŞLADI

İddiaya göre, alışveriş merkezinin restoran katındaki bir köftecide yemek yiyen aile ile garsonlar arasında müşterinin masasının silinmesini istemesi üzerine tartışma yaşandı.

Köfteci Yusuf'ta 'masa silme' kavgası! Tekmeler yumruklar havada uçuştu...

TEKMELER YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Yaşanan tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü ve diğer restoran çalışanları da kavgaya müdahil oldu. Köftecinin savaş alanına döndüğü, müşterilerin panik içinde kaçıştığı kavga ailenin dışarı atılmasıyla son buldu. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

 

Köfteci Yusuf'ta 'masa silme' kavgası! Tekmeler yumruklar havada uçuştu... ile ilgili etiketler İstanbul Başakşehir Kavga Köfteci Yusuf masa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.