Kod Adı: Olympus filminin konusu nedir? Kod Adı: Olympus filminin oyuncuları kimlerdir?

13 Mart Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Kod Adı: Olympus filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Kod Adı: Olympus konusu nedir, Kod Adı: Olympus oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

13 Mart Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Kod Adı: Olympus adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Kod Adı: Olympus adlı aksiyon filmi 2013 yılında vizyona girmiştir.

Kod Adı: Olympus adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Kod Adı: Olympus filminin konusu nedir, Kod Adı: Olympus oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Kod Adı: Olympus filminin konusu ne?

Mike Banning, Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı çalışmakta olan, özel kuvvetler biriminde görevli bir gizli güvenlik ajandır. Bir gün Başkan ve eşi bir davete giderken yolda trajik bir kaza meydana gelmiştir. Banning'in tek bir kişiyi kurtarma şansı vardır, o da tercihini eşini feda ederek Başkan'dan yana kullanacaktır.

Kod Adı: Olympus filminin konusu nedir? Kod Adı: Olympus filminin oyuncuları kimlerdir?

Olay sonrası büroda herkes doğru yaptığını söyleyerek Mike'ı desteklemeye çalışsa da saha görevinden alınarak masa başı bir işe atanmıştır. Fakat ABD'yi hiç hesapta olmayacak büyük bir saldırı beklemektedir. İçeriden köstebeklerin yönettiği terörist bir eylem ile Beyaz Saray büyük bir saldırıya ve ihanete uğrayacaktır. Başkan teröristlerce esir alındığında, Pentagon'un eli kolu bağlı kalacaktır. Bu olağanüstü koşullar altında tek çareleri ise Mike'ın cesur ve kahramanca giriştiği kurtarma operasyonuna bağlı olacaktır.

Kod Adı: Olympus filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Antoine Fuqua

Oyuncular: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 10 Mayıs 2013 / 2s 0dk

Kod Adı: Olympus filminin konusu nedir? Kod Adı: Olympus filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kod adı: Olympus filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.