Koç'tan Yapı Kredi Bankası hisse devri! Rekabet Kurumu'na başvuruldu...

UniCredit ve Koç Topluluğu, Yapı Kredi ve Koç Finansal Hizmetler’deki payların devirleri ile ilgili Rekabet Kurulu'na başvuruda bulundu.

Yapı Kredi Bankası ve Koç Finansal Hizmetlerdeki hisse paylarına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

Yapı Kredi Bankası A.Ş.’nin %81.9’unu elinde tutan Koç Finansal Hizmetler A.Ş.’ne ait hisselerin, %31.92674’lik kısmının Uni Credit S.p.A.’e ve %9,02323’lik kısmının Koç Holding A.Ş.’ye satılması ve Uni Credit S.p.A.’e ait Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hisselerinin tamamının Koç Holding A.Ş. ve Koç Holding A.Ş. ile ilişkili gerçek ve tüzel kişiler tarafından satın alınması ile ilgili Rekabet Kuruluna başvuruda bulunuldu. 

Koç'tan Yapı Kredi Bankası hisse devri! Rekabet Kurumu'na başvuruldu... ile ilgili etiketler Rekabet Kurumu Banka Koç Holding yapı ve kredi bankası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.