Koçovalılar Üç Kuruş'a Gidiyor! Çukur'un İdris Babası Geri Döndü! İşte Oyuncu Kadrosu

Show TV ekranlarının merakla beklenen dizilerinden Üç Kuruş için geri sayım başladı. Çukur’un kardeş dizisi olarak lanse edilen Üç Kuruş’a İdris Baba damgasını vuracak. Ercan Kesal hayranları oldukça heyecanlı.

Geçen sezon izlenme rekorları kıran Çukur dizisinin devamı olarak gösterilen Üç Kuruş’ta heyecanlı bekleyiş başlarken Ay Yapım imzalı projede oyuncu kadrosu da şimdiden göz kamaştırıyor. Çekimlerine halen devam edilen dizide ön plandaki isimler arasında Ercan Kesal yer aldı.

Kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova gibi önemli isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisine Çukur’dan da tanıdık isim olan ve İdris Baba karakteriyle tanınan Ercan Kesal da dahil oldu.

Koçovalılar Üç Kuruş'a Gidiyor! Çukur'un İdris Babası Geri Döndü! İşte Oyuncu Kadrosu

Dizide Halit karakterine hayat verecek olan usta oyuncu daha öncesinde de Çukur dizisinde oynarken senaryo gereği ölerek hayranlarını oldukça üzmüştü. Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakteri ile akıllara kazınan usta isim yeniden hayranlarının karşısına çıkma konusunda oldukça heyecanlı.

Koçovalılar Üç Kuruş'a Gidiyor! Çukur'un İdris Babası Geri Döndü! İşte Oyuncu Kadrosu - Resim : 2

Emekliliğini bekleyen bir polisi canlandıracak olan Kesal, Komiser Efe’nin operasyonuna deneyimlerini katmak için ilk başlarda konuk oyuncu olarak yer alacak. Operasyon esnasında Halit’in başına gelecek olaylar Efe’yi biraz kızdıracak. Efe’nin amacı ise kumar oynatan Kartal’ı yakalamak olacak.

Koçovalılar Üç Kuruş'a Gidiyor! Çukur'un İdris Babası Geri Döndü! İşte Oyuncu Kadrosu ile ilgili etiketler Ercan Kesal Üç Kuruş idris koçovalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.