Kocasıyla tartıştı, çocuğunu camdan fırlattı!

Çin'de yaşayan bir kadın telefonda kocasıyla tartışırken sinirlerine halim olamayıp 4 yaşındaki oğlunu camdan dışarı fırlattı.

Çin'nin güneyinde eski kocası ile altı ve dört yaşındaki iki oğlunun velayeti üzerine telefonda tartışan anne, dört yaşındaki oğlunu bir otelin üçüncü katın penceresinden aşağı fırlattı.

cani-anneden-dehsete-dusuren-hareket-kocasi-ile-10610763_7280_m

ŞANS ESERİ KURTULDU

Şans eseri pencere altında bulunan gübre torbalarının üzerine düşen çocuk kafasından hafif şekilde yaralanarak kurtuldu. Soyadı Zhang olarak açıklanan 35 yaşındaki anne tutuklanırken oğlunun durumunun iyi olduğu bildirildi.

cani-anneden-dehsete-dusuren-hareket-kocasi-ile-10610763_8904_m

KAVGANIN SEBEBİ DE OĞLUYDU

Polis; anne ve babanın büyük çocuğun babanın, küçük çocuğun ise annenin yanında kalması için anlaştıklarını, bunun üzerine annenin, kocasından küçük oğlu ile son bir gece geçirmek için iki çocuğunu da yanına alıp bir otele götürdüğünü, kadının sabah kocası ile telefonda tartıştıktan sonra dört yaşındaki çocuğu otel odasının penceresinden dışarı fırlattığını söyledi.

Kocasıyla tartıştı, çocuğunu camdan fırlattı! ile ilgili etiketler çocuğunu camdan fırlattı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.